ČOV a septik na klíč: Nově i v Karlovarském kraji

kraus@zakra.cz Michal Kraus
02. 10. 2023
kopie-navrhu-novela-vodniho-zakona-1696238633.png

Stavíme domácí čističky odpadních vod a septiky s filtrem na klíč v Karlovarském kraji ! Už nechcete vyvážet žumpu? Máte starý nefunkční septik? Máme pro vás řešení. Nabízíme ČOV a septik na klíč. To znamená od A do Z. Od projektu po zprovoznění. Stavíme v celém kraji, jmenovitě v okresech: Cheb, Sokolov i Karlovy Vary.

Obsah článku

Co je ČOV a Septik na klíč

Služba na klíč zahrnuje vše od plánování, projektu až po realizaci čistírny odpadních vod pro vaše bydlení. Celá dodávka se skládá z administrativní části, vybrané technologie (domovní ČOV nebo septik s filtrem) a stavební realizace.

Zakra je zde, aby splnila veškeré potřeby našich klientů, proto máme v nabídce různorodé možnosti. Kdekoliv v České republice si můžete objednat naši komplexní službu, nicméně naše největší kapacity se soustředí na Plzeňský, Středočeský kraj a právě Karlovarský kraj.

Zajistíme vám celkovou podporu, počínaje konceptem, přes projektovou dokumentaci až k zahájení provozu čistírny.

Kolik stojí čistička na klíč v Karlovarském kraji?

Nabízíme několik variant služeb pro čističku odpadních vod na klíč. Jsme připraveni pomoci jak těm, kteří již mají projekt a povolení pro čističku, tak i těm, kteří si přejí být oproštěni od všech starostí. Ne každý hledá služby od A do Z, leckdo nám chce se stavbou pomoci. Dbáme však na to, abychom vždy u zemních prací dělali sami výkop pro čističku či septik včetně základové desky.

Varianta Basic za 39 900,- Kč

Základní varianta zemních prací. Pomůžeme vám s výkopem pro ČOV nebo septik a připravíme vám základovou desku. Výkopy kanalizace necháváme na vás.

Varianta Standard za 99 900,- Kč

V prostřední variantě vám připravíme výkop pro ČOV, dodáme čističku či septik dle vašeho výběru a přípravíme projekt včetně povolení.

Varianta Premium za 179 900,- Kč

V nejvyšší variantě se nemusíte o nic starat. Veškeré výkopy, technologii, administrativu a stavební materiál zajistíme a dodáme.

Konečná cena závisí na konkrétních podmínkách

Přesné náklady lze stanovit typicky až po osobní návštěvě daného místa. Můžeme vám předem dát pouze orientační představu. Není možné předvídat specifika lokality, jako je výskyt vysoké podzemní vody či jílový terén, což by mohlo ovlivnit konečné náklady.

Významnou roli hraje i typ vybrané čistírny odpadních vod. Její náklady se mohou pohybovat od ekonomických variant až k těm kvalitnějším a dražším.

Osobní návštěva je klíčová

Konečnou cenovou kalkulaci pro kompletní realizaci čistírny odpadních vod stanovíme na základě osobní návštěvy. Tuto službu nabízíme za 3 000,- Kč, které vám vrátíme v případě, že se rozhodnete pro naši kompletní realizaci. Nemusíte mít obavy o zbytečné náklady.

Služba „Domácí čistička odpadních vod na klíč“ krok za krokem?

Nejprve se setkáme přímo na místě. Poslechneme si vaše představy o realizaci čističky a navrhneme nejlepší řešení.

Připravíme vám finální nabídku s konečnou cenou služby na klíč.

Po odsouhlasení se pustíme do projektu ČOV nebo septiku. V obou případech jde o vodní dílo.

Vyřídíme povolení ČOV nebo septiku.

Společně vybereme správnou čističku nebo septik s filtrem

Pustíme se do realizace.

S novou ČOV nebo septikem vás zaučíme a zprovozníme.

Nabídka domácích čističek a septiků s filtrem

Kde v Karlovarském kraji stavíte

Naše služby můžete poptat v celém Karlovarském kraji, jmenovitě nás najdete v:

Karlovarský kraj

Horní Slavkov

Cheb

Chodov

Karlovy Vary

Kraslice

Kynšperk nad Ohří

Loket

Mariánské Lázně

Nejdek

Ostrov

Sokolov

Toužim

Žlutice

ČOV na klíč a septik na klíč nabízíme v celém Karlovarském kraji. Najdete nás v Andělská Hora, Bečov nad Teplou, Bochov, Božičany, Bražec, Březová, Černava, Čichalov, Dalovice, Děpoltovice, Hory, Chodov, Chyše, Jenišov, Karlovy Vary, Kolová, Krásné Údolí, Kyselka, Mírová, Nejdek, Nová Role, Nové Hamry, Otovice, Otročín, Pila, Pšov, Sadov, Smolné Pece, Stanovice, Stružná, Šemnice, Štědrá, Teplička, Toužim, Útvina, Valeč, Verušičky, Vrbice, Vysoká Pec, Žlutice, vojenský újezd Hradiště

Ukázky z posledních realizací

Realizace domácí ČOV na klíč #1: Bezvěrov
Související článek Realizace domácí ČOV na klíč #1: Bezvěrov
Septik na klíč #2: Kotouň
Související článek Septik na klíč #2: Kotouň
Realizace domácí ČOV na klíč #3: Kornatice
Související článek Realizace domácí ČOV na klíč #3: Kornatice
- 1000

Sleva 1 000 Kč na naše služby

Vyžádejte si konzultaci a získejte slevu 1 000 Kč.

Chci konzultaci zdarma